

## OSU McDonald-Dunn Research Forest FMP Stakeholder Advisory Committee Meeting #10

September 25, 2024, 1:00 – 4:00 PM

Peavy Forest Science Center (PFSC) – Room 316 3100 SW Jefferson Way Corvallis, OR 97333 Via Zoom Webinar: <a href="https://pdx.zoom.us/j/88601778270">https://pdx.zoom.us/j/88601778270</a> (public attendee link)

## PROPOSED AGENDA

PROPOSED AGENDA	
1:00 – 1:20 (20 mins)	<ul> <li>Welcome, Introductions, Agenda Overview</li> <li>Introductions</li> <li>Agenda overview</li> <li>Quick review – where we have been and where we are going</li> <li>Updates from the FPC process</li> </ul>
1:20 – 2:00 (40 mins)	Overview of Updated Modeling Run (v 1.2) and Benchmarking Runs  Overview of latest modeling Overview of benchmarking results (modeling to maximize one or more outcome metrics)  Current thinking about a culturally significant plant metric  SAC input: questions, concerns and discussion
2:00 – 2:30 (30 mins)	Q&A with COF Dean DeLuca  • Questions, concerns and discussion
2:30 – 2:40 (10 mins)	Break
2:40 – 3:10 (30 mins)	Overview of Budget for McDonald-Dunn Research Forests  • Budget overview  • SAC input: questions, concerns and discussion
3:10 – 3:50 (40 mins)	<ul> <li>Additional SAC Input and Discussion</li> <li>Additional questions regarding modeling, benchmarking, forest operations, budget</li> <li>SAC input and concerns regarding future modeling and benchmarking</li> <li>SAC members' desired/ideal outcomes for the McDonald-Dunn forests and the FMP</li> </ul>
3:50 – 4:00 (10 mins)	Next Steps and Timelines  • Additional modeling  • SAC and community input
4:00	Adjourn